Nyheter

NYHETER

 

I vårt Nyhetsarkiv kan du läsa äldre nyheter.

  


 

Ragn-Sells väljer TIS-Web
2017-03-15

TIS-Web får Ragn-Sells system att prata med varandra

Fordonstillverkarna har alla olika system för fordonsdata. Hur ska vagnparksägarna integrera och tolka allt data med sina egna affärssystem? För Ragn-Sells är svaret TIS-Web.
Ragn-Sells väljer TIS-Web

 

 


 

Slipp färdskrivarkrångel
2014-10-28

Persontrafik är en fackmässa för alla som är verksamma inom kollektivtrafiken, mässan öppnar idag i Älvsjö och pågår till och med den 30/10.
Varmt välkommen till oss i monter C14:41 så berättar vi mer om hur du kan slippa färdskrivarkrånglet och vilken lösning som är bäst för just dig och ditt företag.

 

 


 

TIS-Web integreras med Volvo Dynafleet
2013-10-18

Vi kan nu tillsammans med Volvo Dynafleet erbjuda gemensamma kunder automatisk överföring av fjärrkopierade förarkort och färdskrivare till TIS-Web. 

 

Datafilerna förs automatiskt över från Volvo Dynafleet till TIS-Web utan manuellt något manuellt arbete vilket spar tid och kostnader hos åkerierna.

 

Kontakta oss för mer information fardskrivare@kgk.se  

 


 

VDO på Facebook!
2013-09-18

Nu finns VDO färdskrivare på facebook. Här har du möjlighet att ställa frågor och diskutera färdskrivare, produkter och tillbehör.

Följ oss på Facebook så får du regelbundet uppdateringar på färdskrivarområdet.

 

 VDO Färdskrivare på Facebook

 

 


 

Nyheter i TIS-Web!
2013-08-02

TIS-Web har uppdaterats med nya funktioner som TIS-Web Communicator och en översiktsvy för hela företaget. Läs mer här

 


 

Mässkryssning med Sveriges åkeriföretag
2013-04-02

 

KGK kommer vara med och presentera nyheter inom färdskrivarområdet på mässkryssningen den 13-14 april på Cinderella. Läs mer på http://www.akeri.se/masskryssning

 


 

Fjärrstyr färdskrivaren från mobilen
2013-02-22

 

DTCO SmartLink och VDO Driver App ger chauffören ännu mer frihet att koncentrera sig på körningen. VDO Counter, kalkylatorn som aktiveras i DTCO 2.0 och håller koll på kör- och vilotider i realtid är ett ovärderligt verktyg för yrkeschauffören och hjälper föraren att planera sin körning och slippa dryga böter för körtidsöverträdelser. Nu kompletterar vi denna tjänst med möjligheten att sköta den från en smartphone!

 

Läs mer...

 

 


 

Utrusta din chaufför med en personlig assistent
2012-11-19

 

Låt lastbilschaufförerna koncentrera sig helt på att köra istället för att lägga energi på att räkna ut hur länge till de får köra och när de måste vila. Det jobbet kan de överlämna till VDO DTCO 2.0 med VDO Counter. Besök oss på Persontrafikmässan 27-29 november i Göteborg så berättar vi mer!

 

Läs mer...

 

 


 

VDO Färdskrivare på Lastbilsmässan i Elmia
2012-08-22

 

Den 22–25 augusti samlas hela åkerinäringen på Elmia Lastbil i Jönköping och VDO finns på plats i monter B05:25. Besök oss gärna i montern så berättar vi mer om hur VDOs färdskrivarprodukter och nerladdnings- och lagringstjänster som hjälper till att förenkla din vardag. Vi har också ett riktigt bra mässerbjudande som du inte får missa.

 

 


 

Kopiering med nedladdningsverktyg DLK Pro

 

Effektiv, enkel och användarvänlig datahantering.

DLK Pro består av Downloadkey, TIS-Compact och Kontrollnyckel. DLK Pro är det ideala verktyget för kopiering och arkivering av data från digitala färdskrivare och från förarkort. Den integrerade kortläsaren gör det möjligt att ladda ner data direkt från förarkortet.

 

Läs mer...

 

 


 

Fordonspositionering
2011-05-24

 

Nöjdare kunder och full koll på dina fordon

Fordonspositionerning är ett steg mot bättre produktivitet och effektivare hantering men framförallt ger det nöjdare kunder. Vi har färdiga paketlösningar för fordonsoptimering.

På Mynewsdesk hittar du pressreleasen om fordonspositionering

 

Läs mer...